Ngjarjet e paralajmëruara për ditën e sotme në vend

Ngjarjet e paralajmëruara për ditën e sotme në vend

Mbahet punëtori kreative dhe me instilacione dhe hapet atelie e piktorëve dhe skulptorëve në “Etnofest” (Kompleksi i Etnofest, ora 10:30)

Në kuadër të aktivitetit “Ditët e filmit në kujtim të Faruk Begollit” shfaqet filmi “Proka”. (Kinemaja “Cineplexx”, ora 20:00)

Mbahet ceremonia e shpërndarjes se çmimeve të “Etnofest” (Amfiteatri i Etnofest, ora: 20:00)