​Ngjarjet e paralajmëruara oër ditën e sotme në vend

​Ngjarjet e paralajmëruara oër ditën e sotme në vend

Qeveria e Kosovës mban mbledhjen e radhës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 8.30)

Lëvizja studentore për barazi STUDIM – KRITIKË – VEPRIM, mban aksion simbolik pranë Ministrisë së Shëndetësisë. (Ora 11.00)

Nënshkruhet marrëveshja në mes të Agjencisë Kosovare për Efiçiencë të Energjisë dhe Fondit Kosovar për Efiçiencë të Energjisë. Në takim do të jetë dhe ministri Blerim Kuçi. (Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit (ish-Toskana), kati 4, salla e takimeve, ora 13.30)

Organizohet promovimi i librit “Nga Gonxhe Bojaxhiu deri te Nënë Tereza, një sagë për jetën e shqiptarëve katolik të Shkupit”. (Te shtatorja e Nënë Terezës, Prishtinë, ora 14:00)