Ngjarjet e paralajmëruara për ditën e sotme në vendin tonë

Ngjarjet e paralajmëruara për ditën e sotme në vendin tonë

Drejtori i përgjithshëm i ATK-së, Ilir Murtezaj mban konferencë për media, ku do të prezantojë aktivitetet e zhvilluara, si dhe rezultatet e arritura. Pjesë e këtij raporti do të jenë edhe aktivitetet shtesë që ndërlidhen më implementimin e masave të Qeverisë ndaj pandemisë COVID 19, për periudhën janar-qershor 2020. (Qendrën e Shërbimit të Tatimpaguesve-ATK, ish-ndërtesa e Gërmisë, ora 10:00)

Vazhdimi i seancës plenare të Kuvendit të Kosovës. (Salla e Kuvendit , ora 10:30)

Mbahet seanca plenare e Kuvendit të Kosovës. (Salla e Kuvendit , ora 11:00)