Kishin dalur për të peshikuar

Kishin dalur për të peshikuar

Kanë rinisur kërkimet për gjetjen e trupit të peshkatarit Ramazan Kojtari në rezervuarin e fshatit Bradomirë të Pogradecit.

Trupi i peshkatarit tjetër A.P. u gjet dhe është nxjerrë nga uji prej banorëve të fshatit dhe shërbimeve të Policisë që shkuan në vendngjarje.

Dy viktimat dolën për të peshkuar së bashku në rezervuarin e fshatit.

Grupi hetimor po punon për sqarimin e plotë të rrethanave të ngjarjes./oranews