Nitaj: Më 8 maj vendi futet në krizë nëse presidentin e ka të pazgjedhur

 

Muharrem Nitaj nga AAK-ja në “Click” në RTV21 foli për çështjen e presidentit të vendit. Ai tha se vendi më 8 maj futet në krizë nëse presidentin e ka të pazgjedhur.

“Me 8 maj vendi futet në krizë politike kushtetuese nëse presidentin e ka të pazgjedhur, kur harxhohet mandati prej 6 muajve i ushtrueses së detyrës së presidentit dhe nuk parashihet me Kushtetutë vazhdimi i mandadtit nga asnjë person tjetër është një krize që nuk di si dilet prej saj”, tha ndër tjera Nitaj./21Media

Back to top button