Për 20 vjet të emisionit ‘’Edhe unë jam Kosovë’’ janë ndërtuar mbi 230 shtëpi

Për 20 vjet të emisionit ‘’Edhe unë jam Kosovë’’ janë ndërtuar mbi 230 shtëpi

Kosova është një ndër vendet që njihet për njerëz solidar.  Falë solidaritetit të qytetarëve dhe shoqatave të ndryshme,  shumë familje skamnore për vite me radhë, janë bërë më shtëpi të reja. Por me gjithë këtë shkalla e varfërisë në Kosovë ende vazhdon të jetë e lartë.(Teksti-  Valmira Hoti, kamera- S. Kokoli G.Muja, V.Jakupi   )./21Media