Bunjaku: Kandidatura për president është për konsum politik Krasniqi: E kemi presidentin Thaçi me mandat të plotë Selmanaj: Vendi ka nevojë për institucione stabile

Bunjaku: Kandidatura për president është për konsum politik
Krasniqi: E kemi presidentin Thaçi me mandat të plotë
Selmanaj: Vendi ka nevojë për institucione stabile

Nominimi i kryetarit të AAK-së Ramush Haradinaj për president nga Këshilli i kësaj partie ka ngjallur reagime në skenën politike.
Ky veprim konsiderohet i parakohshëm dhe për konsum politik, për faktin se mandati i presidentit aktual përfundon në shkurt të vitit 2021.(Teksti-Burim ZARIQI, kamera- Gyner MUJA)./21Media