Novak: Dialogu Beograd-Prishtinë duhet të vazhdojë (Video)

Osmani: Gjysmë zgjidhjet nuk sjellin paqen.-Novak: Do të bëjmë çdo gjë që Kosovës t’i hiqen vizat
Presidentja e Hungarisë, Katalin Novak, tha në Prishtinë se roli i lehtësuesit në dialogun e Kosovës me Serbinë është që të gjejë kompromisin, por nënvizoi se qëllimi duhet të sillet nga palët negocuese. Ndërkohë, mikpritësja e saj, Presidentja Vjosa Osmani theksoi se njohja reciproke me Serbinë sjell paqen dhe stabilitetin afatgjatë./21Media

Back to top button