Kurti e uroi Nurbojën për detyrën e re

Kurti e uroi Nurbojën për detyrën e re

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot, Reshat Nurboja, Zëvendësministër në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal.

Kryeministri Kurti pasi e uroi për detyrën e re në këtë institucion, tha se përvoja e Nurboja si politolog është e mirëseardhur dhe po ashtu e një rëndësie të veçantë për të kontribuar në procese të ndryshme, në të mirën e vendit dhe qytetarëve të saj./21Media