Krasniqi: Kosova përfundimisht të largohet nga CEFTA si UNIMK

Krasniqi: Kosova përfundimisht të largohet nga CEFTA si UNIMK

Derisa Kosova është në prag të zgjedhjeve parlamentare, Oda e Afarizmit të Kosovës ka adresuar disa barriera në të bërit biznes , duke kërkuar nga të gjitha partitë politike dhe qeveria e ardhshme që prioritet ta kenë zhvillimin ekonomik të vendit./21Media