Rukiqi  (OEK): Zbatimi i ligjit mbetet thembra e Akilit

Rukiqi  (OEK): Zbatimi i ligjit mbetet thembra e Akilit

Në konferencën “Sektori privat dhe zgjedhjet”, kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, tha se si OEK Nuk do involvohet në aktivitet zgjedhore dhe nuk do të nënshkruajë asnjë memorandum me partitë politike.  Me këtë rast Rukiqi numëroi edhe disa nga barrierat e të bërit biznes në pesë vjetët e fundit në Kosovë./21Media