Operacioni policor ”Siguria në trafikun rrugor 2021” (Video)

Policia e Kosovës po zbaton Urdhrin Operativ “Siguria në trafikun rrugor 2021”, me qëllim të parandalimit të aksidenteve dhe rritjen e sigurisë për të gjithë pjesëmarrësit në trafikun rrugor.(Teksti-Antigona Buqani, kamera – Fidan Bajrami) ) /21Media

Back to top button