Opinione: Sa larg (s)jemi për anëtarësim në BE?


DASh: Është urgjencë integrimi i Ballkanit në BE dhe marrëveshja finale me Serbinë
Pas qëndrimit të Departamentit amerikan të Shtetit se lufta e paprovokuar e Rusisë kundër Ukrainës e bën të qartë urgjencën për integrimin evropian të Ballkanit Perëndimor, njohës të rrethanave shprehen skeptikë për integrim në BE me procedurë të përshpejtuar. (Përgatiti: Donika Osmani Mehmeti, kamera: Lulzim Fana)./21Media

Back to top button