Osmani: Jo 14 burra ta përfaqësojnë Kosovën!

1 min read

Konferenca për fuqizimin e grave deputete

Grupi për Ballkan, organizoi konferencën me temën “Fuqizimi i rolit të grupit të grave deputete përmes bashkëpunimit rajonal dhe zhvillimit të marrëdhënieve me media”, në të cilën morën pjesë kryeparlamentarja, Vjosa Osmani dhe deputete të Kuvndit të Kosovës./21Media