Paga minimale në Kosovë, lëmoshë!

Shatri: Qeveria po analizon ndikimin buxhetor të rritjes së pagës minimale.-Ajdini: Nuk duam premtime por veprime konkrete.-Gashi: Paga minimale në Kosovë, lëmoshë

Paga minimale në Kosovë vazhdon të jetë 130 euro dhe 170 euro, varësisht nga mosha e punëtorit. Edhe më tej po zvarritet rritja e pagës minimale. Në Qeveri po i shqyrtojnë mundësitë, por pohojnë se buxheti i Kosovës nuk mund ta mbulojë edhe rritjen e pagës minimale, edhe rritjen e pensioneve të veteranëve të luftës./21Media

 

Back to top button