Paga minimale: Sytë nga sektori privat…

Në pritje të hyrjes në fuqi të rritjes së pagës minimale po vazhdojnë të paraqiten pikëpamjet nga bizneset dhe njohës të rrjedhave ekonomike.
Në këtë kuadër, ka kërkesa që sektori privat si punëdhënësi më i madh të jetë prioritet.(E pergaditi-Albulena NUHA)./21Media

Back to top button