Haradinaj: Sektori i Arsimit nuk do të jetë më vet

Haradinaj: Sektori i Arsimit nuk do të jetë më vet

Koalicioni PDK-AAK-Nisma nënshkroi marrëveshje mirëkuptimi me Sindikatën  e Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës. Kandidati për kryeministër nga ky koalicion, Ramush Haradinaj, konsideron se marrëveshja i plotëson e kërkesat e të dyja palëve./21Media