Rexhep Selimi i uroi dhe i përshëndeti luftëtarët e Brigadës 113 të

Rexhep Selimi i uroi dhe i përshëndeti luftëtarët e Brigadës 113 të

Tetëmbëdhjetë vjet më parë është çliruar qyteti i Klinës nga forcat paramilitare serbe. Këtë ditë e ka kujtuar edhe ish-luftëtari i UÇK-së, Rexhep Selimi.

Përmes një postimi, Selimi është shprehur se më 18 Qershor të vitit 1999, luftëtarët e Mujë Krasniqit ngritën flamurin e Lirisë ne Klinë.

”Më 18 Qershor 1999, luftëtarët e Mujë Krasniqit ngriten flamurin e Lirisë ne Klinë.  Sot, në 18 vjetorin e çlirimit të Klinës i uroj dhe i përshëndes luftëtarët e Brigadës 113 të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe gjithë çlirimtarët e Qytetit të Klinës me rrethinë.shkruan Selimi në facebook./21Media