U nderua Epopeja e UÇK-së dhe sakrifica e familjes Jashari për lirinë e Kosovës

U nderua Epopeja e UÇK-së dhe sakrifica e familjes Jashari për lirinë e Kosovës

Edhe ushtria e Kosovës nderoi “Epopenë së UÇK-së”, në 23 vjetorin e rënies heroike të komandantit Adem Jashari dhe familjes së tij./(Teksti-Albulena Nuha, kamera- Kushtrim Rrmoku)./21Media