Pas miratimit të statutit të “Trepçës”

Lluka: Hapat e radhës,  regjistrimi i  Trepçës  dhe punësimi i menaxhmentit

Miratimi I statutit të Trepçës, i hapë rrugë zhvillimit ekonomik të kësaj ndërmarrje dhe punësimit, kështu vlerësojnë në menaxhmentin e Trepçës dhe në Sindikatën e Pavarur të Punëtorëve të Trepçës.

Ndërsa në Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik, bënë të ditur se pas miratimit të statutit, hapat e radhës janë regjistrimi i Trepçës si shoqërisë  aksionare dhe punësimi i menaxhmentit. Presin që deri në fund të vitit të ketë rritje të prodhimit në Trepçë./21Media

Back to top button