Kërkohet drejtësi për 15-vjeçarin që vdiq dje nga therja me thikë

Kërkohet drejtësi për 15-vjeçarin që vdiq dje nga therja me thikë

Një ditë pas ngjarjes tragjike ku një 15-vjeçar vdiq si pasojë e therjes me thikë, në Prizren u organizua një protestë. U kërkua drejtësi për këtë rast si dhe siguri më të madhe për nxënësit në shkolla!/21Media