PDK-ja e quan populist vendimin e Qeverisë për 100 euro

Vendimi i Qeverisë që në prill t’ju jepen nga 100 euro shtesë pensionistëve, punëtorëve dhe studentëve ngjalli reagime të opozitës.Në konferencë pë rmedia sekretari i PDK-së Berndard Nikaj e quajti populist këtë vendim të Qeverisë.

Back to top button