PDK-ja kundër shitjes së IPKO-s Telekomit të Serbisë

“Do të përbënte rrezik të madh dhe do të cenonte rëndë sigurinë e shtetit të Kosovës”

PDK-ja kundërshton mundësinë e shitjes së IPKO-s Telekomit të Serbisë, që sipas kësaj partie, do të përbënte rrezik të madh dhe do të cenonte rëndë sigurinë kombëtare të shtetit të Kosovës.

Ndjekim nga konferenca për medie e PDK-së deklaratën e deputetit nga radhët e kësaj partie Bajrush Xhemajli.

Back to top button