PDK kritikon qeverisjen njëvjeçare “Kurti 2”

Memli Krasniqi: Një vit paaftësi e Qeverisë Kurti, në dëm të shtetit dhe qytetarëve
Kritikat drejtuar qeverisë Kurti gjatë këtij viti pati  edhe Partia Demokratike e Kosovës.Kryetari, Memli Krasniqi, e quajti  vit të çuar në dëm të shtetit dhe qytetarëve./21Media

Back to top button