PDK: Njëanshmëria politike po e shpie vendin në krizë

PDK: Të largohet thirrja e konferencës ndërkombëtare për Kosovën, kurse LDK ta ndal gjuhën denigruese, VV ta njohë shtetin e Kosovës

Partia Demokratike e Kosovës shpreh siç thotë shqetësimin e saj për mungesën e theksuar të bashkërendimit dhe bashkëveprimit institucional për çështjet e interesit shtetëror të vendit. PDK konsideron se një gjë e tillë është duke e dëmtuar partneritetin me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe pozicionin e Kosovës në rrafshin ndërkombëtar./21Media

 

Back to top button