PDK propozon masa konkrete për krizën me çmimet

Për këtë katrahurë çmimesh, qeverisë i kanë reaguar partitë opozitare. Nënkryetari i PDK, Uran Ismaili, kritikoi Qeverinë për mosveprim dhe vonesë në reagim ndaj krizës që ka kapluar qytetarët nga rritja e çmimeve. Sipas tij, për herë të parë në historinë e pasluftës, Qeveria e drejtuar nga Albin Kurti do ta fusë Kosovën në recension ekonomik. Propozoi ndërmarrjen e disa masave për zbutjen e krizës./21Media

Back to top button