Për 4 Korrikun, Ditën e Pavarësisë së SHBA-së (Video)

Rexhepi: Politikanët nuk mund t’i prishin raportet tona me SHBA-në
Për nder të Ditës së Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, që shënohet më 4 korrik, shoqata “Miqtë e Amerikës”, ka organizuar disa aktivitete, duke shprehur kështu falënderim dhe respekt për këtë shtet mik të Kosovës. U theksua fakti se akterët politikë nuk mund t’i prishin raportet e popullit shqiptar me SHBA-në./21Media

Back to top button