110 minatorë të minierës së Trepçës, hyn sot në grevë, në shenjë pakënaqësie për vonesën e marrjes së pagës për muajin janar, Por, kjo grevë tanimë ka mbaruar.

Kryetari i Sindikatës së Punëtorëve, Blerim Ymeri,  për portalin rtv21.tv ka konfirmuar se greva ka përfunduar dhe se është bërë realizimi e pagave prej 70%, ndërsa pjesa tjetër prej 30% do të bëhet javën e ardhshme.

Minatorët në vazhdimësi janë duke u ballafaquar me vonesat e pagave të tyre./21Media