KQZ përjashton dy vendvotime, një në Vushtrri dhe një në Mitrovicën

KQZ përjashton dy vendvotime, një në Vushtrri dhe një në Mitrovicën

Veriore Anëtarët e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve sërish janë përplasur në mbledhjen e sotme. Shkak u bë përjashtimi nga rezultati i dy vendvotime./21Media