Zgjedhjet parlamentare do t’i monitorojnë 100 vëzhgues evropian

Zgjedhjet parlamentare do t’i monitorojnë 100 vëzhgues evropian

Shefi i Misionit te Vëzhgimit të Zgjedhjeve në Kosovë nga Bashkimi Evropian, Alojz Peterle në një konferencë për medie prezantoi Misionin për Vëzhgim të Zgjedhjeve nga BE. Misioni udhëhiqet nga shefi i misionit Alojz Peterle, anëtër i Parlamentit Evropian nga Sllovenia dhe do të përbëhet nga rreth 100 vëzhgues nga shtetet të ndryshme anëtare të BE-së, bashkë me Norvegjinë dhe Zvicrën./21Media