Pezullohet stadiumi i Shkëndisë

Komisioni garues pranë FFM-së pezulloi stadiumin e KF Shkëndija dhe e çon klubin në komision disiplinor. Më pas komisioni disiplinor do të vendos për masat të cilat do të merren.
Mbledhja po vijon dhe në çdo moment pritet të dalin vendimet.
Në bazë të rregullores, stadiumi në Tetovë mund të pezullohet nga 2 e deri më 10 ndeshje, ndërsa skuadra tetovare në sezonin e ri, do të duhet të zhvillojë ndeshjet 100 km larg Tetovës./21Media

Back to top button