Pika për Rezervat Shtetërore, mbledhja e qeverisë vazhdon e mbyllur

Qeveria e Kosovës ka mbyllur për media mbledhjen kur ka ardhur në rend të ditës pika” Shqyrtimi i Propozim-vendimit për ndryshimin dhe plotësimin e Programit Vjetor 2023 për Rezervat Shtetërore të Mallrave”.

Kurti tha se mbledhja për këtë pikë vazhdojë të mbahet vetëm me prezencën e anëtarëve me të drejtë vote.
Qeveria në këtë mbledhje sot miratoi katër pika, përfshirë atë për shtesat e rrezikshmërisë së Policisë së Kosovës./21Media

Back to top button