Nitaj ka thënë se AAK po zhvillon takime të shumta

Nitaj ka thënë se AAK po zhvillon takime të shumta

Muharrem Nitaj  nga AAK,  ka thënë se AAK po zhvillon takime të shumta duke shtuar  se nuk kanë asnjë arsye që këto takime t’i zhvillojnë fsheftas, shkruan rtv21.tv

I pyetur nëse AAK është duke zhvilluar bisedime me LDK, Nitaj tha se është krejt legjitime që një koalicion politik që i ka fituar zgjedhjet të zhvillojë negociata më krejt partitë.

Nitaj tha se varet se nëse do të jetë Qeveria, PAN, pakicat dhe disa deputetë ose nëse do të jetë Qeveria, PAK,LDK, pakicat dhe disa deputetë pra varet se cila do të jetë formula qeverisëse./21Media