Gjendja shëndetësore e policit Mrasori është stabilizuar

Gjendja shëndetësore e policit Mrasori është stabilizuar

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se Artur Mrasori, polici i Republikës së Kosovës i cili mbeti i lënduar në incidentin që ndodhi në Zhur të Prizrenit, është nisur për trajtim jashtë vendit, në Turqi.

Pas trajtimit që ka marrë në Qendrën Klinike dhe Universitare të Kosovës, gjendja shëndetësore e policit është stabilizuar dhe është jashtë rrezikut për jetë.

Për të siguruar një trajtim të mëtutjeshëm për gjendjen e tij, Mrasori është dërguar nga Fondi i Sigurimeve Shëndetësore të Kosovës në një spital në Turqi.

Së bashku me policin ka udhëtuar edhe babai i tij, Ganimet Mrasori./21Media