Policia e Kosovës apelon: Shoferë, gomat e dimrit!

PK: Eshtë ngritur vetëdijësimi i shoferëve
Policia e Kosovës ka filluar implementimin e planit operativ për kontrollimin e vozitësve se a janë pajisur me goma të dimrit dhe zingjir. Gjatë këtij plani operativ pjesë ishte edhe ekipi i RTV 21.(Teksti-Xheneta VELIU, kamera- Sadik BYLYKBASH)./21Media

Back to top button