Policia sërish me aksion për “subvencione” (Video)

Arreston 21 persona për dyshime të keqpërdorimeve të subvencioneve bujqësore
Prokuroria Themelore në Prishtinë dhe Policia e Kosovës dhanë detaje lidhur me aksionin e zhvilluar sot ku u arrestuan 21 persona, shumica prej tyre zyrtarë të Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë. Personat e arrestuar dyshohet që keqpërdorën subvencionet e ndara për punëtorët bujqësor. Në polici e Prokurori bënë të ditur se vlera e dëmit të shkaktuar nga kjo aferë korruptive arrijnë shifrën mbi një milion euro. ( Teksti- Fitore Ademi, kamera- Berat Bahtiri)./21Media
 

Back to top button