Duke i promovuar pasuritë dhe bukuritë e Kosovës përmes videove dhe imazheve tash e sa kohë po e nis ditën presidenti, Hashim Thaçi.

Këtë të shtunë, Thaçi ka zgjedhur Shalën e Bajgorës.

“Shala e Bajgorës, bukuri e papërshkrueshme. Mikpritja e shaljanëve 🙏, potenciali i madh turistik, natyra e mrekullueshme dhe ajri i pastër, po e bëjnë atë një zonë tejet atraktive për ta vizituar”, ka shkruar ai në “Facebook” duke ia bashkangjitur edhe një video të kësaj hapësire./21Media