Presidenti shpërbën Kuvendin

Pas rrëzimit të Qeverisë, Thaçi ka shpërndarë Kuvendin

Pas pranimit të njoftimit zyrtar nga Kuvendi i Republikës së Kosovës, Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka dekretuar vendimin për shpërndarjen e legjislaturës së pesë së Kuvendit të Kosovës dhe kësisojë vendi mund të shkojë në zgjedhje të parakohëshme.

Ky është dekreti i presidentit Thaçi për shpërndarjen e legjislaturës së pestë.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button