Shkrimtari më produktiv dhe më i lexuar shqiptar, Ismail Kadare para se të merrte çmimin ndërkombëtar “Letërsia Shqipe”, u prit nga presidenti Hashim Thaçi. Presidenti Thaçi e përgëzoi Kadarenë edhe për çmimet prestigjioze që ka marrë, duke shpresuar që një ditë të jetë laureat i Çmimit Nobel për letërsi./21Media

Shkrimtari më produktiv dhe më i lexuar shqiptar, Ismail Kadare para se të merrte çmimin ndërkombëtar “Letërsia Shqipe”, u prit nga presidenti Hashim Thaçi. Presidenti Thaçi e përgëzoi Kadarenë edhe për çmimet prestigjioze që ka marrë, duke shpresuar që një ditë të jetë laureat i Çmimit Nobel për letërsi./21Media