Sot do të bëhet prezantimi i strategjisë së integrimit të komuniteteve në FSK

Sot do të bëhet prezantimi i strategjisë së integrimit të komuniteteve në FSK

Ministria për Forcën e Sigurisë së Kosovës prezanton strategjinë për integrimin e komuniteteve në FSK. Në takim do të marrin pjesë ministri i FSK-së, komandanti i FSK-së, sekretari i përgjithshëm, ambasadorë dhe përfaqësues të ambasadave, pjesëtarë të Ekipit Këshillues të NATO-s për MFSK/FSK, KFOR-it, Komisioni për Punë të Brendshme Siguri dhe Mbikqyrje të FSK-së.