Prishtinë: “Dardania” qe 3 ditë pa rrymë e pa ngrohje!

Një pjese e lagjes Dardania në Prishtinë tash tri ditë është pa energji elektrike dhe pa ngrohje.Kjo gjendje është pasojë e një defekti në rrjetin elektrik.(Teksti&kamera: Shqipe Miftari)./21Media

Back to top button