U çmua lart kontributi i ish senatorit amerikan për ndërkombëtarizimin e çështjes së Kosovës

U çmua lart kontributi i ish senatorit amerikan për ndërkombëtarizimin e çështjes së Kosovës

U mbushën 30 vjet nga vizita e senatorit amerikan Bob Doll në Kosovë, këtij miku të madh të shqiptarëve dhe të Kosovës. Me këtë rast, në Prishtinë u zbulua busti i senatorit Bob Dole.

U çmua lart kontributi i tij për ndërkombëtarizimin e çështjes së Kosovës.(Teksti-Kujtesa BAJRAMI-FANA, kamera- Berat BAHTIRI)/21Media