Reduktime të gjata në zonat rurale me burime alternative

Reduktime të gjata në zonat rurale me burime alternative

Kompania e Ujësjellësit Rajonal, “Prishtina”, me qëllim  të ruajtjes së resurseve ujore, fillon orarin e reduktimeve të ujit në zonat rurale dhe disa zona urbane.
Në këtë temë, kolegu, Bahtir Cakolli, bisedoi me kryeshefin ekzekutive te këtij ujësjellësi. Sokol Xhafën./21Media