Pas tërmetit në Shqipëri - vazhdon grumbullimi i produkteve për qytetarët e Shqipërisë

Pas tërmetit në Shqipëri – vazhdon grumbullimi i produkteve për qytetarët e Shqipërisë

Qytetarë të shumtë edhe sot kanë vazhduar të dhurojnë produkte ushqimore, veshmbathje dhe gjëra të tjera të cilat janë duku iu dërguar në vazhdimësi qytetarëve të Shqipërisë të cilët janë prekur nga tërmeti./21Media