Prishtinë: KEDS-i gropon rrugët, po e shtrijnë rrjetin…

1 min read

Rrugët e dëmtuara nga punimet e KEDS-it po paraqesin problem për qytetarët e lagjes Kodra e Trimave si dhe të lagjes Tophane në kryeqytet.
Mirëpo në KEDS thonë se kjo po ndodh për shkak të shtrirjes së rrjetit nëntokësor të energjisë elektrike dhe se rrugët do të rikthehen shpejtë në gjendjen e mëparshme. (Gazetare & Kamera Shqipe Miftari)./21Media