Prishtinë: Nis vaksinimi me ekipe mobile

1 min read

Vaksinimi bëhet në sheshin “Zahir Pajaziti” nga ora 10:00 deri në orën 17:00

Edhe një mundësi tjetër e qytetarëve për vaksinim. Ekipet mobile nisën vaksinimin e qytetarëve kundër COVID-19 dhe do të jenë në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë nga ora 10:00 deri në orën 17:00.(Teksti- Arlinda Hoxha, kamera – Lirie Dibrani)/21Media