Prishtinë: Panairi i Librit të Vjetër! (Video)

1 min read

Bashkëbisedim me poetin Xhevdet Bajraj, merr pjesë edhe kryeministri Kurti

Në kuadër të Panairit të Librit të Vjetër, u organizua takim dhe bashkëbisedim me poetin, Xhevdet Bajraj, në të cilin morën pjesë dhe kryeministri Albin Kurti dhe disa deputet të Kuvendit të Kosovës. Librat e vjetër do të jenë të ekspozuar për disa ditë para Teatrit Kombëtar të Kosovës./21Media