Pas një mbikalimi që ka dështuar te i ashtuquajturi "Rrethi Flamurit" tani na del se edhe nënkalimi tek Xhamia e Llapit në kryeqytet që nga ndërtimi i tij asnjëherë nuk është përdorur nga qytetarët por nga përdorues të drogës si dhe është përdorur edhe si toalet. Në komunën e Prishtinës thonë se vazhdimisht e mirëmbajnë dhe i vendosin dritat por, ato dëmtohen menjëherë./21Media

Pas një mbikalimi që ka dështuar te i ashtuquajturi “Rrethi Flamurit” tani na del se edhe nënkalimi tek Xhamia e Llapit në kryeqytet që nga ndërtimi i tij asnjëherë nuk është përdorur nga qytetarët por nga përdorues të drogës si dhe është përdorur edhe si toalet. Në komunën e Prishtinës thonë se vazhdimisht e mirëmbajnë dhe i vendosin dritat por, ato dëmtohen menjëherë./21Media