Prishtinë: Tregu i vjetër – me halle të vjetra…

Tregtarët ankohen për mungesë të hapësirës
Tregu i pemeve dhe perimeve në Prishtinë vazhdon të jetë në gjendje jo të mirë. Tregtarët ankohen për mungesë të hapësirës. Kërkojnë sa më parë zgjidhje të problemit.(Teksti-kamera: Arlinda HOXHA)./21Media
 

Back to top button