Prodhimi i energjisë elektrike

Prodhimi i energjisë elektrike

Përkundër sfidave nga pandemia dhe sigurisë së prodhimit nga stabilimentet e vjetra Korporata Energjetike e Kosovës ka arritur që në vitin 2020 të thyej rekordin e prodhimit të energjisë elektrike që nga fillimi i operimit në vitin 1962. (E pergaditi – R T V  2 1 )./21Media